Adviesraad geïnstalleerd

Afgelopen donderdag 30 oktober jl. heeft medisch manager Frank van den Hoogen namens de Raad van Bestuur de adviesraad zorgnetwerken geïnstalleerd.
Het doel van deze onafhankelijke adviesraad is advies geven over het algemene beleid en strategie met betrekking tot de verschillende netwerken alsmede over de criteria waaronder de Maartenskliniek zorgverleners tot de netwerken toelaat. Zij geeft feedback en fungeert als denktank voor verdere ontwikkeling van de netwerken.

Hoe ziet de adviesraad eruit?

Leden van de adviesraad zijn op enige wijze betrokken bij de doelgroep(en): of doordat zij zelf tot de doelgroep behoort, of één van de belangenbehartigers is. Vanuit iedere discipline, betrokken bij zorg rondom reumatische aandoeningen, neemt een vertegenwoordiger plaats in de adviesraad. Daarnaast ook ervaringsdeskundigen met verschillende reumatische aandoeningen. In totaal elf personen inclusief de voorzitter. Voorzitter van de adviesraad is dr. Els van den Ende (coördinerend senior onderzoeker).


Foto: vlnr Annemarie Hoogland, Babette Beumer, Marja de Lint, Gertie Schouten, Els van den Ende, Evelien van Zeeland, Dominique Hendriks, Toon van Helmond
Afwezig: Maartje Hoefnagels, José Maas, Dorine van den Wildenberg